browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Torsdag 6 oktober 2011

Posted by on 6 oktober, 2011

Den sista natten fick vi äntligen sova i vettig temperatur. Obeskrivligt skönt!

Efter frukost packade vi och sedan gick vi ner till foajén, för att slippa anstormningen. Det var ett bra beslut.

Vid 11-tiden kom bussen och vi åkte iväg mot Antalya i tid. Väl framme vid flygplatsen kom jag ihåg hur det var förra gången. Det scannades, visades pass och boardingkort in absurdum. Jag förstår ju att säkerhet är prioriterad, men när den där grejen man går igenom piper för alla, då förlorar det ju i trovärdighet. Det får ju finnas gränser.

Vi handlade lite i taxfree-shopen, en liter Pernof (14 €) och en liter Limoncello (17,50 €). Det var egentligen det enda som gick att köpa, allt annat var riktigt dyrt. Sedan var det bara att vänta.

Flyget avgick lite sent, men tack vare kortare beräknad flygtid så skulle vi ändå landa i tid. Maten i dag var kall och bestod av pannbiff och potatissallad. Förrätten/salladen var något slags cous-cous med vinäger. Tror jag. Flygningen gick bra, lite skakig bara när vi närmade oss, och snabbt. Trots kraftiga vindar på Sturup så var landningen fenomenal, jag märkte inte ens när vi tog mark. I tid var vi också, 17:15. Vi fick våra väskor alldeles i början och stack snabbt iväg till bilen. 400 kronor kostade en vecka. Klockan sju var vi äntligen hemma igen.

111006

Kommentera