browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Måndag 3 oktober 2011

Posted by on 3 oktober, 2011

I dag var det dags för båtutflykten. Vi samlades kvart över nio och fick åka buss ner till hamnen. Vår båt hette Theo IV och den var precis lagom till oss, men kunde ta dubbelt.

Första badstoppet blev Phasalis och vattnet var så där typiskt turkost.

Turkost vatten

Andra badstoppet, vid Kleopatrastranden, blev också lunchstoppet. Det bjöds på buffé med allehanda godsaker. Riktigt mumsigt!

Kleopatrastranden

Vid tredje badstoppet, Paradisstranden, dök det plötsligt upp en kille i en motorbåt och han hade glass med sig, en glassbåt alltså. Vi köpte varsin Magnum Beyaz och de kostade 7,50 TYL (30 SEK) styck, men vid detta specifika tillfälle var det faktiskt värt det. Den här sorten har jag inte ens sett i Sverige och den var riktigt god; överdragen med vit choklad med mandel i och krossad choklad i vaniljglassen.

Sedan bar det iväg hemåt. Synd, för det var verkligen perfekt allting. Jag badade inte och inte Christian heller, men allt var ändå perfekt. Mestadels satt jag uppkrupen i skuggan och läste i min bok Bastarden från Istanbul och bara njöt av en dag på sjön.

Grotta i klippan

På rummet var det som vanligt hett som i en brännugn, trots den så kallade luftkonditioneringen, som bara är en fläkt som rör om luften. Så efter en snabb dusch tog vi våra prylar och gick och satte oss vid poolen. Där är i alla fall svalt.

Tröttnade på vårt basturum och gick och klagade i receptionen. En tekniker skickades upp. Det han gjorde var att hålla upp handen framför utblåset och säga ”It’s cool”. Detta trots att temperaturen var 26 grader. Han sa att han skulle fixa något och så försvann han.

Ikväll tog vi ingen promenad efter middagen, eftersom klockan är satt på väckning 5:30.

111003

Kommentera