browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Söndag 2 oktober 2011

Posted by on 2 oktober, 2011

Efter frukosten, som var samma som igår, gick vi på upptäcktsfärd åt andra hållet. Vi gick förbi det ”holländska” hotellet, en trädgård där det växte vad vi tror var apelsiner och hamnade till slut på huvudgatan.

Hotell a la Holland

Där hittade vi en liten bar där vi gick in och tog en flaska Coca-Cola och en flaska vatten. Det gick på hutlösa 4 TYL (16 SEK). Vi gick vidare och hamnade vid moskén och bredvid den låg en livsmedelsaffär där allt var bara löjligt billigt.

Moské

Färden gick vidare och vi hamnade vid ett stort, vackert torg. Där fanns givetvis en fontän och något som liknade ett kyrktorn. Vi hittade en bänk och satte oss en stund i solen.

Sedan gick vi vidare och hamnade på gågatan. I en av souvenirbutikerna hittade vi äntligen kylskåpsmagneten vi ville ha. Den kostade 2 TYL (8 SEK). Det är möjligt att man ska pruta, men det kan jag bara inte på något som kostar 8 kronor.

Vi tog en liten genväg från gågatan till hotellet och i dag fungerade det faktiskt, både med mig som mänsklig app och telefonappen.

Efter en liten siesta och en dusch tog vi våra datorer och gick till poolområdet. Det är skönt att sitta riktigt på en stol med ett bord i skuggan. Det är svalt och skönt dessutom. I dag blev det dessvärre nästan kaos vid fikadags, det var massor av folk. Många nyanlända trodde vi.

Middagen var som den brukar och efter maten tog vi en promenad vid stranden.

111002

Kommentera