browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Lördag 1 oktober 2011

Posted by on 1 oktober, 2011

Frukosten i dag var likadan som igår. Jag försöker äta de efterrätterna de har också, både till frukost, lunch och middag, men det känns som att man lika gärna kan äta ett paket socker.

I dag var det dags att utforska byn lite mer, så vi gav oss iväg mot marinan. Det finns en hel del fina parker här, med mycket dammar, fontäner och växter av alla de slag. Något oväntat hittade vi en Burger King här också.

Park

På andra sidan hamnen fanns det en sandstrand och fast det blåste ännu mer i dag så var där inga vågor. Vi kollade lite på priser längs med vägen, vi tänkte att här måste ju vara dyrast i stan, men inte ens här kom man upp i svenska priser. Vi stannade till för en paus på en bra på stranden och köpte en stor öl (7,50 TYL) och ett glas färskpressad apelsinjuice (7,50 TYL), så det hela gick på 60 SEK. Det är verkligen billigt här.

Moonlight Beach

Efter den lilla pausen fotsatte vi längs stranden in i parken. Där fanns både ett delfinarium och ett vattenland (med hela två vattenrutschkanor, varav den ena var stängd). Det var en riktigt fin liten park. Sedan vände vi och gick tillbaka en bit, tills vi kom fram till en liten udde som det gick en gångväg runt. Där gick vi ut och tyckte det kunde vara en bra väg tillbaka till hotellet, för på andra sidan udden bodde vi ju. Nästan. Det var bara ett problem med det och det var att när man kommit runt hela så fanns det en mur och ett stängsel där. Det fanns ingen möjlighet att komma igenom, så det vara bara att vända och gå tillbaka. Inte så kul.

Udden

Lite störigt var det att gå förbi det ena stället efter det andra som sålde kebab alternativt glasskapelser av olika sorter och veta att där kanman inte äta, för då orkar man inte äta lunchbuffén. För övrigt är jag redan less på buffémat…

Vi hann precis ta en öl vid poolen innan det var dags att äta. Same same but different.

Efter lunchen tog vi siesta och jag sov till och med en liten stund. Ögonen vägrade bara att vara öppna.

När vi lessnat på siesta så tog vi våra datorer och gick och satte oss vid poolen. Där tog vi några öl och sedan upptäckte vi att det var fika med massor av kakor och bakelser mellan fem och sex. Vi åt inget av det.

Poolområdet

När vi hade varit och lämnat av våra datorer på rummet så var det då dags för middag. I dag fanns det inte mycket protein att välja på. De hade lever, vilket för mig är lite konstig buffémat, men inget ska väl gå till spillo på de stackars kycklingarna. Tack och lov hittade vi lamm och det var riktigt gott. Mätta blev vi i dag också.

Efter maten tog vi en vända nere vid stranden igen, det hade slutat blåsa så det var riktigt skönt.

Karta 111001

Kommentera