browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Göteborg 2011-08-18 – 2011-08-21

Posted by on 27 augusti, 2011

För tredje året i rad gjorde vi vårt årliga Göteborgsbesök lagom till Kulturkalaset, så det börjar bli en tradition. Det här brukar vara den bästa helgen på hela året för mig, när jag äntligen får komma tillbaka till min älskade hemstad.

Vårt nya favorithotell har blivit First Hotel G, som ligger ovanpå Centralstationen och det passar ju bra nu när vi åker tåg dit. Det är ett riktigt bra hotell, med hyfsat stora rum och det verkar också vara välisolerat, för man hör ingenting utifrån och mer centralt än så här blir det knappt. Frukosten är kanske inte den mest generösa vi ätit, men de har både äggröra och bacon och det räcker ju.

I paketet vi köpte i år ingick också Göteborg City Card för tre dygn, vilket även det passar oss jättebra för vi leker verkligen turister varje år. Vi åker Paddan, Stinsen, sightseeingbuss, går på museuem och allt som hör till i en stad. Bonusen med att lägga besöket under kalaset är att det finns alla typer av mat överallt och alla glada människor.

Om du känner att du behöver ett 24-timmars Göteborg City Card, så lottar jag ut ett här. Den utlottningen går ut i morgon söndag, klockan 15.00, men om intresse finns så kommer jag att lotta ut ett till.

Kommentera