browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Söndag 21 augusti 2011

Posted by on 21 augusti, 2011

Så i dag kom det sorgliga avskedet till min favoritstad. Tåget gick inte förrän klockan 10, så vi hade gott om tid, speciellt med tanke på att det inte tar mer än knappt fem minuter att gå till tåget från hotellet.

Tyvärr gick inte tågresan helt smidigt. Vi hade inte kommit speciellt långt förrän lokföraren sa att det var tekniskt fel på tåget och att det inte skulle gå att köra över Öresundsbron med det. Det tycker man ju kanske att det inte skulle påverka oss, men SJ bestämde att tågbytet skulle ske i Markaryd (vi skulle helt enkelt byta tåg med dem som var på väg mot Göteborg). Det sas att tågen skulle stanna bredvid varandra så det bara skulle vara att gå tvärs över perrongen och ta samma plats. Tyvärr är det ju så att vagnarna är i olika ordning, beroende på om tåget går söderut eller norrut. Så alla som satt längst fram i det gamla tåget fick gå till helt andra änden av det nya tåget. Med tanke på att perrongen inte var många meter bred och att alla som satt i mitten av tåget blockerade hela bredden så gick det ändå ganska smidigt. Vi blev inte mer än tio minuter försenade hem.

Kommentera