browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Onsdag 20 juli 2011

Posted by on 20 juli, 2011

När klockan ringde kvart över fyra så var man rätt trött. Gjorde klart det mesta och gick ner för att äta frukost. Tog bara en kopp kaffe, ett ägg och en bit melon. Jag var inte riktigt hungrig, det var kanske lite för tidigt.

Vid halv sex bar det iväg till flygplatsen, det tog bara drygt en halvtimme dit. Efter incheckningen tog vi oss igenom säkerhetskontrollen. Där var riktig kalabalik. Man var tvungen att ta av sig skorna också… så det var ta av livrem, tömma fickor, ta upp netbook, ta av jacka, ta av skorna… Snart måste man väl ta av bygel-BH också. Det får ju finnas gränser…

Väl på andra sidan säkerhetskontrollen gick vi till affären. Där köpte vi en liter Pernod för 2195 ISK (ca 122 SEK) och en liter Absolut Kurant för 2699 ISK (ca 149 SEK). Vem sa att det var dyrt på Island?

Sedan var det bara att fördriva tiden. Boardingen blev dessutom jättesen, vi fick inte gå ombord förrän nästan ordinarie avgångstid. Vilket betydde 35 minuters försenad avgång. Tack och lov hade vi kortare flygtid, så vi blev bara 20 minuter försenade till slut. Planet var inte fullt och längst bak, där vi satt, var det flera rader lediga, så vi hade gott om plats. Förutom när damen framför mig helt enkelt slängde bak sin stol så långt det gick. Utan någon som helst förvarning. Jag påpekade att det fanns folk bakom henne som också behövde lite utrymme.

Klockan två landade vi på Kastrup, fick till slut våra väskor och gick till Burger King för att äta. Vi var något hungriga vid det här laget.

Vi hade en väldig tur med tåget, precis när vi kom nerför rulltrappan så tuffade det in på perrongen. Strax före halv fem var vi äntligen hemma.

Kommentera