browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Hovs Hallar 2011-07-24 – 2011-07-29

Posted by on 29 juli, 2011

Den här resan bokade vi hos DTF Travel. Fredag eftermiddag innan vi skulle åka (på söndagen) fick vi ett mail från dem, där vi fick veta att det inte alls fanns luftkonditionering på rummen. Trots att det stod i beskrivningen av hotellet. De beklagade felet… För oss är det ett väldigt allvarligt fel, för vi har två kriterier när vi bokar hotell, det ska finnas Internet och det ska vara luftkonditionerat. Luftkonditioneringen är speciellt viktigt mitt i sommaren, så klart. Vem vill bo på ett hotell utan luftkonditionering mitt i stekheta sommaren? Inte ett ord sa de om kompensation. De bara beklagade. Inte ett ord om att vi kunde avboka utan kostnad. De bara beklagade. Efter att jag skickat ett mail där jag talade om vad jag tyckte om det hela, så blev vi erbjudna 200 kronor i kompensation. För hela tiden och för båda. Och inte i pengar, utan i avdrag på nästa bokning. Frågan är om det blir någon mer bokning på DTF Travel, det är alltid något som strular med dem.

Tillbaka till Hovs Hallar… Jag gillade verkligen att bo där, mitt i naturen, och det fanns massor att titta på och göra i närheten. Maten på hotellet var fantastiskt god. Så om man inte har något emot att bo utan luftkonditionering eller frukost utan äggröra och bacon så kan man med fördel bo här. Jag skulle rekommendera en annan tid, dock, för det var på tok för mycket folk i krokarna. Stockholm verkar som att det kunde vara ett bra alternativ i juli, för där kan inte finnas några människor kvar. Allihop är de ju runt om på andra ställen i Sverige.

Kommentera